Медведчук і Суркіс почали погрожувати Григоришину після відмови фінансувати СДПУ(О)

Неділя, 20 жовтня 2002, 19:27
Підприємець Костянтин Григоришин пов'язує свій арешт зі спробами відібрати в нього власність. "Тут політики бути не може, це економічне підґрунтя, спроба відібрати власність і гроші", - сказав він на прес-конференції після звільнення зі слідчого ізолятора.

Григоришин сказав, що погрози посадити його він чув з вуст Віктора Медведчука та Григорія Суркіса. За його словами, він мав "бізнес-партнерство" зі структурами, пов'язаними з Медведчуком, Суркісом і Богданом Губським.

"Вони перервалися близько року тому, коли я відмовився фінансувати СДПУ(О)", відзначив він. Григоришин також наголосив, що не фінансував ні СДПУ(О), ні жодної іншої політичної сили в Україні.

За словами бізнесмена, при звільненні з ізолятора, один із керівників УБОЗ повідомив йому, що тепер правоохоронні органи займуться економічною діяльністю очолюваних їм підприємств. "Але я не боюся, я працюю в Україні більш 10 років, ми ніколи не порушували закон", сказав він. Григоришин, громадянин Росії, також повідомив, що не буде згортати діяльність в Україні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування