Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Всі експерти по "Кольчугах" залишили Україну – Паскуаль

Понеділок, 21 жовтня 2002, 12:38
Посол США в Україні Карлос Паскуаль заявляє, що всі американські і британські експерти залишили Україну у неділю, 20 жовтня, і зараз у Лондоні готують попередній звіт.

Вони вивчають зібрану під час візиту інформацію, повідомив Паскуаль журналістам у понеділок у Києві. "Зараз команда переглядає великий масив інформації – може є прогалини, може потрібна додаткова інформація. Тому зараз було б передчасно говорити про висновки експертів", сказав посол у відповідь на запитання про те, чи задоволені експерти рівнем відкритості української влади.

"Вони поїхали всі", - підкреслив посол. Він також нагадав, що експерти сподіваються завершити процес вивчення інформації за 7-10 днів, однак, за його словами, на це може знадобитися більше часу.

Як повідомлялося, протягом минулого тижня в Україні працювали 13 експертів з США і Великобританії. Вони вивчали обґрунтованість обвинувачень на адресу України у незаконному продажу Іраку радарних систем "Кольчуга".

"Німецька хвиля" в понеділок з посиланням на офіційні джерела у Києві повідомила, що кілька експертів затрималися в Україні до вівторка, оскільки одержали додаткову інформацію, що вимагає вивчення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування