Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА НАВЧАТИМЕ БІЛЬШІСТЬ УМА-РОЗУМУ

Понеділок, 21 жовтня 2002, 13:15
Питання про незадовільну роботу парламентської більшості внесене до порядку денного закритого засідання більшості в понеділок, повідомляє Інтерфакс-Україна. Як очікується, в засіданні візьмуть участь президент України Леонід Кучма, прем'єр-міністр Анатолій Кінах і голова ВР Володимир Литвин. За повідомленням агентства УНІАН, з посиланням на Степана Гавриша, засідання відбудеться в приміщенні Українського дому в Києві.

Лідер фракції партій Промисловців і підприємців і "Трудова Україна" Сергій Тігіпко зазначив, що для поліпшення роботи більшості необхідно розглянути закон про опозицію, а перерозподіл комітетів і формування уряду – це лише деякі кроки в розв'язанні цього питання. Як заявив Тігіпко, в комплексі всі ці кроки зроблять більшість привабливішою, і народні депутати, які ще не визначилися, зможуть прийняти для себе відповідне рішення.

Тігіпко наголосив, що він проти адміністративного формування більшості, оскільки "цей шлях не дає результатів". Він також зазначив, що більшість не повинна припиняти переговори з найбільшою фракцією, тобто "Нашою Україною". З його слів, ці переговори триватимуть, але "йтимуть паралельно з тими процесами, які відбуваються в більшості".

Депутат також повідомив, що представники більшості звернулися до опозиційних фракцій з проханням "конструктивно поставитися" до прийняття економічних законопроектів, які сьогодні потрібні країні, зокрема, про запобігання легалізації тіньового капіталу, внесення змін до держбюджету-2002 і про акцизний збір.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування