Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа Григоришина впливає на авторитет СДПУ(О) - Зінченко

Понеділок, 21 жовтня 2002, 16:22
Заступник голови Верховної Ради Олександр Зінченко, СДПУ(О), вважає, що справа бізнесмена Костянтина Григоришина є спробою "вплинути на авторитет" партії соціал-демократів об'єднаних, - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Про це Зінченко сказав в понеділок, коментуючи заяву Григоришина про те, що причиною нападу на нього представників правоохоронних органів була відмова фінансувати передвиборну кампанію СДПУ(О).

"Ми будемо ще багато разів ставати свідками дивних заяв і заяв, що наштовхуватимуть на якісь політичні висновки", - сказав Зінченко. Він наголосив, що відкидає будь-які звинувачення на адресу СДПУ(О), нагадавши, що на прес-конференції Григоришин жодного разу не згадав, що кредитував партію або мав до неї будь-яке відношення.

"Спроби вплинути на авторитет СДПУ(О) через справу Григоришина є не дуже чесною політикою, і вони працювати не будуть", - відзначив віце-спікер парламенту. У той же час, на його думку, остаточні висновки по цій справі можна буде зробити після того, як відповідне рішення буде прийняте судом.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування