Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратників Тимошенко видали, бо Туреччину шантажував Київ

Понеділок, 21 жовтня 2002, 18:53
Головна мета екстрадиції колишніх робітників ЄЕСУ з Туреччини до України є дискредитація Юлії Тимошенко як лідера опозиції. Таку думку в інтерв'ю "Українській правді" висловив один із лідерів партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Шляхом беспрецедентного тиску з боку влади, включаючи постійні ноти Міністерства закордонних справ, постійні урядові вимоги, що невидача цих людей погіршить відносини між Україною і Туреччиною, надання брехливої інформації, відбулась ця екстрадиція", - сказав Турчинов.

"Це – літні люди, які давно не працювали в ЄЕСУ. І такий перебіг подій ми розцінюємо, як брудне політичне замовлення", - заявив Турчинов.

За його даними, судове слухання відбудеться тільки у вівторок. Юлія Тимошенко зараз дізнається, куди саме відвезли колишніх співпрацівників її корпорації. Найближчим часом для них буде знайдено адвокатів.

Турчинов повідомив, що Тимошенко була готова до такого розвитку подій, тому що останній тиждень "тиск на Туреччину різко посилився". Там зараз проходять вибори, зауважив Турчинов, тому влада "не потребує політичних конфліктів". "Саме це і було використано", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: