Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-керівників "ЄЕСУ" виводили скутими в наручниках

Понеділок, 21 жовтня 2002, 19:13
Чотири колишніх співробітники корпорації "Єдині енергетичні системи України" з аеропорту "Жуляни" будуть допроваджені до ізолятора тимчасового утримання в Києві.

Раніше у другій половині дня в понеділок спецрейсом з Туреччини були доставлені колишні керівники "ЄЕСУ", затримані 1 червня 2002 року в Анталії. Це колишній генеральний директор корпорації, свекор Юлії Тимошенко Геннадій Тимошенко, екс-голова правління корпорації Євген Шаго, екс-головний бухгалтер "ЄЕСУ" Лідія Сокольченко і бухгалтер Антоніна Балюра.

Як передає Інтерфакс-Україна, процедура висадки затриманих і допровадження їх до службового приміщення аеропорту зайняла понад годину, оскільки за кожним із затриманих до трапу Ан-74 під'їжджав легковий автомобіль і доставляв до службового приміщення. Кожний із затриманих був скутий наручниками із співробітником органів внутрішніх справ. Останнім в будівлю аеропорту був доставлений Геннадій Тимошенко.

Після оформлення відповідних документів колишні керівники ЄЕСУ будуть доставлені до ізолятору тимчасового утримання, і вже після цього питання про дачу санкцій на їх арешт розгляне Печерський суд.

Представники правоохоронних органів передбачили, що судове засідання про дачу санкції на арешт навряд чи відбудеться в понеділок, оскільки робочий день вже закінчився.

Крім чотирьох колишніх керівників ЄЕСУ, до України з Туреччини був екстрадований громадянин Мамедов з Луганська, який проходить по іншій криманальній справі. Він був виведений з літака першим з чорним мішком на голові та відразу ж вивезений в міліцейському автомобілі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування