Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Брехливі звинувачення" на адресу Медведчука - ціна "людських стосунків"

Вівторок, 22 жовтня 2002, 11:49
Глава адміністрації президента України, лідер Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Віктор Медведчук шкодує у зв'язку з обвинуваченнями, які прозвучали на його адресу з вуст відомого бізнесмена Костянтина Григоришина.

"Мені дуже шкода, що за право перейти в іншу політичну команду Григоришин заплатив брехливими звинуваченнями і дискредитацією тих людей, з якими ще нещодавно у нього були нормальні людські стосунки. Якщо він погодився на таку ціну, нехай це буде на його совісті", - заявив Медведчук, у коментарі для агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Як повідомлялося, громадянин Росії Григоришин, який є президентом російсько-українського СП "Група "Енергетичний стандарт", був затриманий правоохоронними органами у Києві в ніч з 11 на 12 жовтня і відпущений 20 жовтня під підписку про невиїзд. Стосовно бізнесмена порушена кримінальна справа за ст. 115 КК (незаконне придбання, зберігання і носіння зброї і боєприпасів).

На прес-конференції після звільнення Григоришин, зокрема, заявив, що зброя і наркотики йому були підкинені після затримання. Він пов'язав свій арешт з відмовою фінансувати передвиборчу кампанію СДПУ(О) і заявив, що йому особисто погрожував глава президентської адміністрації Медведчук.

Тим часом адвокат бізнесмена Костянтина Григоришина В'ячеслав Карташов вимушений на деякий час залишити Київ з метою власної безпеки. Про це йдеться у заяві адвоката.

У той же час, говориться у заяві, Карташов просить не розглядати свій від'їзд як спробу скласти з себе функції захисту в справі Григоришина.

Крім того, Карташов стверджує, що останнім часом ніяких інших, крім цього, пояснень або заяв не готував і оприлюднювати їх не збирається. "З моменту направлення цієї заяви прошу представників засобів масової інформації не приймати до друку текстів, на яких не буде позначки нотаріального завірення мого підпису або автентичність яких не буде підтверджена мною особисто", - заявляє Карташов.

Читайте також:

Прес-конференція Григоришина: Медведчук особисто погрожував мені, у тому числі арештом

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування