"Розкриємо вбивство Гонгадзе, дізнаємось, хто стоїть за Мельниченком" - Піскун

Вівторок, 22 жовтня 2002, 14:00
До України прибуває слідча група з США, яка займатиметься справою Гонгадзе, заявив генеральний прокурор Святослав Піскун.

У вівторок на прес-конференції в Києві Піскун повідомив, що вони не проводитимуть слідчі дії в Україні. "Вони консультуватимуть нас, радитимуть на організаційно-методичній основі", сказав прокурор.

Відповідаючи на запитання, чи вдалося йому дізнатися в США, хто стоїть за записами Мельниченка, Піскун відповів: "Якщо розкриємо вбивство Георгія Гонгадзе, то з'ясуємо, хто за ким стоїть".

На запитання журналістів, чому він не зустрічався з екс-майором Миколою Мельниченком і колишнім народним депутатом Олександром Ельяшкевичем, Піскун повідомив, що "ніхто не звертався з проханням про зустріч".

"Телефонувала Мирослава Гонгадзе, ми з нею зустрілися і проговорили 3,5 години. Якби мені подзвонив би хто-небудь від Мельниченка або сам Мельниченко, я не упевнений, що така зустріч би відбулася. Мені з ним, як з людиною, говорити нема про що, а з ним, як з обвинувачуваним, нехай говорять слідчі", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування