Спонсор "Жінок за майбутнє" буде робити політику у Києві

Понеділок, 28 жовтня 2002, 10:57
За попередніми даними, на повторних виборах до Київської міської ради в 2-ох округах найбільшу кількість голосів набрали голова спостережної ради ЗАТ Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" Андрій Іванов (безпартійний) і президент холдингової компанії "Київміськбуд" Володимир Поляченко ("Єдність").

Про це агентству Інтерфакс-Україна повідомили в Київській міській територіальній комісії в понеділок.

Результати виборів, які відбулися в неділю в окрузі #52 (Печерський район Києва) і #75 (Солом'янський район) будуть затверджені на засіданні комісії о 18.00 в понеділок.

У 52-му окрузі вибори Іванову "програли", зокрема, начальник Головного управління транспорту Київміськадміністрації Іван Салій (партія "Єдність"), головний редактор газети "Свобода" Олег Ляшко (безпартійний), виконавчий директор підприємства "Успіх Плюс" Володимир Деркач (СДПУ(О).

У 75-му окрузі основним конкурентом Поляченка був віце-президент АКБ Правекс-банк Леонід Кліщар (безпартійний).

Переможці довиборів до Київради Андрій Іванов навесні 2002 балотувався в Верховну Раду як п'ятий номер списку "Жінок за майбутнє". Володимир Поляченко був сьомим у списку блоку Олександра Омельченка "Єдність".

Повторні вибори до Київради в двох округах призначені у зв'язку з тим, що обрані в цих округах Станіслав Сташевський і Михайло Поплавський були також обрані депутатами Верховної Ради і відмовилися від мандатів депутатів міськради.

Зараз у Київраді працює 88 депутатів. Усього депутатський корпус міськради нараховує 90 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...