Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Життя людини - головне для Кучми після подій у Москві

Понеділок, 28 жовтня 2002, 12:08
Президент України Леонід Кучма вважає головним у ситуації звільнення заручників у Москві те, що більшість людей залишилася живими, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-секретаря президента Олену Громницьку.

"Всупереч усім спекуляціям, що мають місце навколо застосування або незастосування газу під час штурму палацу культури та звільнення заручників, відразу хочу підкреслити позицію президента - головне, що люди залишилися живими, головне, що влада Росії зробила все можливе для порятунку людських життів", - сказала Громницька на брифінгу в понеділок у Києві.

"Так, українці також зазнали втрат - 3 людини, однак, більшість людей живі", - додала вона, підкресливши, що "життя людини на сьогодні є головним".

Громницька зазначила, що президент України тримає під особистим контролем ситуацію навколо громадян України, що були заручниками терористів у Москві. Президент також запевнив, що українська влада всебічно підтримуватиме рідних та близьких загиблих українських громадян, сказала Громницька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування