Піскун розповість ФБР всі 25 секретів справи Гонгадзе?

Понеділок, 28 жовтня 2002, 12:21
Генеральна прокуратура України готова надати відповіді на всі питання Федерального бюро розслідувань і Мін'юсту США у справі українського журналіста Георгія Гонгадзе, заявив генеральний прокурор України Святослав Піскун. Про це Піскун повідомив у понеділок у Києві в ході зустрічі з послами іноземних держав, акредитованих в Україні.

Генпрокурор нагадав, що в ході його візиту минулого тижня до США була досягнута домовленість "з керівництвом ФБР і Мін'юстиції, що в Україну прибуде група фахівців, які допоможуть в розслідуванні цієї справи".

"Слідча група визначила 25 питань, і коли мені їх там показали, я сказав, що ми готові дати відповідь на всі 25 питань", - сказав він.

Піскун переконаний, що "відмова працювати шкодить Україні більше, ніж залучення фахівців для співпраці". "Приїдуть не кухарі, і не взуттярі, приїдуть такі ж фахівці, як і ми. І ми зрозуміємо один одного", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, в ході візиту на минулому тижні в США Піскун домовився з ФБР про участь американських фахівців у розслідуванні справи Георгія Гонгадзе.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування