Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиції все одно хто прем'єр - Кінах, Азаров чи Янукович

Понеділок, 28 жовтня 2002, 14:23
Лідер фракції соціалістів у Верховній Раді Олександр Мороз не бачить перспективи для України у разі зміни уряду. Таку думку він висловив у понеділок в інтерв'ю журналістам, коментуючи запропоновані фракціями більшості кандидатури на посаду прем'єр-міністра і можливість зміни Кабінету міністрів.

Як повідомлялося, на розгляд президенту подані чотири кандидатури на посаду прем'єр-міністра - нинішнього прем'єра Анатолія Кінаха, першого віце-прем'єра Олега Дубини, глави Донецької обладміністрації Віктора Януковича і голови Державної податкової адміністрації Миколи Азарова.

Мороз підкреслив: "Проходження цих кандидатур у парламенті мене менше усього цікавить, тому що я їх оцінюю однаково".

"Думаю, що для України є ненормальним те, що президент на одному тижні хвалить прем'єра, а на іншому - говорить, що не треба триматися за цю посаду", - підкреслив Мороз, додавши, що "ненормально у державі за 10 років міняти 10 прем'єрів".

"Чи то буде Дубина, чи Азаров, чи Янукович - це суті не міняє - система залишається тією ж", - підкреслив лідер соціалістів.

На його думку, терміни зміни уряду залежать від рішення президента. У той же час він не виключив, що зміна прем'єра може відбутися на найближчому пленарному тижні.

Як повідомлялося, цей і два наступних тижні народні депутати будуть працювати в округах і у комітетах. Згідно з розкладом засідань Верховної Ради, найближчий пленарний тиждень почнеться 18 листопада.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування