Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В УКРАЇНІ ЗНИК ІЩЕ ОДИН ЖУРНАЛІСТ - директор "Українських Новин" Михайло Коломієць

Понеділок, 28 жовтня 2002, 14:30
З 21 жовтня директор інформаційного агентства "Українські Новини" Михайло Коломієць без пояснень і попереджень припинив керувати справами агентства, а також не відповідає на телефонні дзвінки співробітників агентства, повідомлено на сайті агентства "Українські Новини"

Коломієць також відсутній вдома, його близькі та друзі не знають про його місцезнаходження та причини зникнення.

Співробітники агентства не можуть пояснити причин такої поведінки директора, який був зразком відповідальності та професійного ставлення до справи.

Фінансове становище агентства благополучне, відносини з акціонером — Агентством гуманітарних технологій — побудовані на принципі невтручання у творчу політику.

Журналісти агентства висловлюють стурбованість долею Коломійця та побоюються, що те, що сталося, може бути наслідком незалежної інформаційної політики "Українських Новин", вільних від цензури та таких, що не мають табу для своїх політичних і економічних новин.

Агентство запевняє користувачів своєї інформації в готовності продовжувати виробництво якісних та оперативних новин у звичайному режимі.

Довідка:
Коломієць Михайло Петрович, 44 роки, одружений, має сина.
Працює в інформаційному бізнесі з 1991 року.
Сповідає стандарти незалежної журналістики, орієнтується на створення прибуткової компанії, що не має потреби у фінансовій і адміністративній підтримці ззовні.
Створив інформаційне агентство "Українські Новини" у 1997 році на базі економічної редакції Укрінформ-Бізнес-Новини.
У 2000 році агентство прийняло рішення про універсалізацію, зокрема, започаткування випуску політичних новин з метою завоювання позиції лідера на ринку.
У цей же період акціонером "Українських Новин" стало Агентство гуманітарних технологій. Зараз АГТ разом з Коломійцем мають рівні 50-відсоткові частки акцій агентства.
У 2002 році "Українські Новини" втричі збільшили обсяг новин, на 25% — число передплатників, створивши мережу регіональних кореспондентів та розширивши свій вплив на ринку


"Українські Новини" просять усіх, хто може надати будь-яку інформацію для з'ясування ситуації, зв'язатися з агентством.

Контактна особа для одержання інформації: Самойлова Аліна.
Телефони: р. 495-29-60. E-mail: alsam@ukranews.com

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...