Азаров кокетує в питанні свого прем'єрства

Вівторок, 29 жовтня 2002, 13:33
Глава Державної податкової адміністрації України Микола Азаров поки не коментує повідомлення ЗМІ, в яких його кандидатура називається в числі претендентів на посаду прем'єр-міністра у разі відставки Анатолія Кінаха.

На зустрічі з керівниками ЗМІ і журналістами у вівторок у Києві, присвяченій 6-й річниці створення ДПАУ, Азаров нагадав свою особисту позицію: "Уряд повинен працювати стабільно, часті зміни прем'єра не йдуть на користь уряду".

Зараз головне, зі слів керівника ДПАУ, щоб парламент почав працювати стабільно, ухвалювати закони.

Як повідомлялося, напередодні спікер парламенту Володимир Литвин висловив думку, що питання про призначення прем'єр-міністра і членів Кабінету міністрів повинно вирішитися до наступного пленарного засідання парламенту. Так він прокоментував повідомлення, що на розгляд президенту представлені чотири кандидатури на посаду прем'єр-міністра, запропоновані фракціями більшості (нинішнього прем'єра Анатолія Кінаха, першого віце-прем'єра Олега Дубини, глави Донецької обладміністрації Віктора Януковича і глав Державної податкової адміністрації Миколи Азарова).

Найближчі три тижні народні депутати будуть працювати в округах і в комітетах. Згідно з розкладом засідань Верховної Ради, пленарний тиждень почнеться 18 листопада.

Тим часом в понеділок на прес-конференції в Донецьку глава обласної держадміністрації Віктор Янукович також заявив, що коментарі про можливість його прем'єрства передчасні.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Якщо Янукович стане прем'єром, то Україна стане Донецьком

Спільний ворог

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...