Тігіпко може розколоти більшість

Вівторок, 29 жовтня 2002, 14:08
Лідер фракції партій промисловців і підприємців і "Трудова Україна" Сергій Тігіпко вважає, що висунення його кандидатури на посаду прем'єр-міністра може розколоти фракцію і "досить серйозно вплинути" на більшість у парламенті.

Таку думку він висловив в інтерв'ю журналістам у вівторок, відповідаючи на питання про те, чому його кандидатуру фракції не висунули на посаду глави уряду.

Разом з тим, Тігіпко відмовився коментувати шанси чотирьох запропонованих кандидатів на посаду прем'єр-міністра. На його думку, "оцінити зараз тих людей, що не були прем'єрами, оцінити їхні можливості дуже складно".

Тігіпко також повідомив про те, що провів зустріч із головою Донецької обладміністрації Віктором Януковичем, чия кандидатура була запропонована на посаду прем'єра. "У нього є свій колосальний авторитет в області", - сказав Тігіпко, спростувавши при цьому інформацію про те, що він зустрічався з Януковичем для того, щоб відмовити його від посади прем'єра.

На розгляд президента Леоніда Кучми представлені 4 прем'єрські кандидатури - нинішнього голови уряду Анатолія Кінаха, першого віце-прем'єра Олег Дубини, глави Державної податкової адміністрації Миколи Азарова і донецького губернатора Януковича.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування