Директор "Українських Новин" мав намір покінчити життя самогубством?

Вівторок, 29 жовтня 2002, 16:18
Директор інформагентства "Українські Новіни" Михайло Коломієць протягом останнього тижня "кілька разів на день вів телефонні розмови зі своєю знайомою Любов'ю Рубан".

Як говориться в заяві агентства з посиланням на Любов Рубан, в понеділок, 28 жовтня, "він попрощався з нею, давши зрозуміти, що збирається покінчити життя самогубством".

Зі слів знайомої Коломійця, він заявив їй, що перебуває за межами України і його відсутність пов'язана з проблемами психологічного характеру. "Він говорив, що він втомився від усього", сказала Рубан.

Мати Коломійця Ольга Михайлівна і дружина Людмила не підтвердили інформацію міліції про те, що він щодня дзвонив рідним, заявивши, що вони жодного разу не розмовляли з Коломійцем в цей період.

У вівторок вдень київська міліція повідомила, що директор "Українських Новин" Михайло Коломієць "нікуди не зникав і протягом всього періоду своєї відсутності підтримував зв'язок з рідними і знайомими".

Як заявив виконуючий обов'язки начальника главку Анатолій Сліпченко, Коломієць, який нібито зник 21 жовтня, щодня спілкувався телефоном з рідними і знайомими і пояснював свою відсутність особливими обставинами.

Тому, відзначив Сліпченко, міліція не вважає його зниклим. Зараз вживаються заходи для встановлення місця перебування Коломійця.

Як повідомлялося, колектив агентства "Українські Новини" поширив повідомлення про зникнення керівника, після чого звернувся до правоохоронних органів із проханням докласти всіх зусиль для якнайшвидшого розслідування зникнення Коломійця. За свідченням працівників агентства, Коломієць з 21 жовтня без пояснень і попереджень припинив керувати справами агентства.

Читайте також:

В УКРАЇНІ ЗНИК ЩЕ ОДИН ЖУРНАЛІСТ - директор "Українських Новин" Михайло Коломієць

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News