У Запорізькій області вибиратимуть між Вітренко й оголеним Усамою бен Ладеном

Вівторок, 29 жовтня 2002, 17:13
На довиборах у парламент у Запорізькій області боротимуться лідер ПСПУ Вітренко й екс-кандидат у депутати Солод, що влаштувала стриптиз у прямому ефірі.

У виборчому окрузі № 82 (Запорізька область), де 8 грудня відбудуться довибори у Верховну Раду України, продовжується реєстрація кандидатів.

У числі зареєстрованих окружною комісією кандидатів уже числиться скандально-відома екс-кандидат у депутати Олена Солод, що вже балотувалася в парламент по 77 округу, однак програла вибори, набравши 759 голосів.

28-річна Солод відома тим, що в ході своєї виборчої кампанії поширювала листівки, на яких вона сфотографована оголеною. Під час виступу в прямому телеефірі, що надається всім кандидатам у депутати, вона влаштувала стриптиз.

У своїй програмі Солод заявила про те, що має намір у парламенті домагатися легалізації проституції і маріхуани. "Я - це відображення реального життя - не перефарбована, не лицемірна. Я природна, я намагаюся розслабитися й одержати задоволення", - заявила вона журналістам і пообіцяла знову оголитися на першому засіданні парламенту, у випадку якщо її оберуть.

Солод також відома тим, що мала намір змінити своє ім'я на Усама бен Ладен.

Крім того, повідомляє прес-служба Запорізького відділення Комітету виборців України, в окрузі №82 мають намір балотуватися лідер Прогресивної соцпартії України Наталія Вітренко й екс-губернатор Запорізької області, голова Держкомрезерву України Володимир Куратченко.

За даними КВУ вже зареєструвалася низка "двійників" відомих політиків, що мають намір балотуватися в цьому окрузі.

Усього на реєстрацію в окружком подала заявки 41 особа.

Як повідомлялося, повторні вибори в окрузі № 82 проводяться, тому що обраний у цьому окрузі депутат Олег Олексенко помер 19 липня 2002 року.

Виборча кампанія в окрузі почалася 10 жовтня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування