Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балотування на пост прем'єра не заважатиме Дубині працювати заступником Кінаха

Середа, 30 жовтня 2002, 10:34
Перший віце-прем'єр України Олег Дубина відмовляється коментувати повідомлення про внесення його кандидатури до числа претендентів на пост прем'єр-міністра, що направлені парламентською більшістю на розгляд президенту, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У відповідь на запитання про те, як вплинуло на його роботу внесення у список претендентів, Дубина заявив: "Це жодним чином не впливає на мою роботу".

Як повідомлялося, парламентська більшість запропонувала президенту Леоніду Кучмі 4 кандидатури на пост глови коаліційного уряду - нинішнього прем'єра Анатолія Кінаха, Олега Дубини, глави Державної податкової адміністрації Миколи Азарова, глави Донецької обладміністрації Віктора Януковича. При цьому кандидатуру Дубини висунула депутатська група "Народний вибір".

Спікер парламенту Володимир Литвин на цьому тижні висловив думку, що питання про призначення прем'єр-міністра і членів Кабінету міністрів повинне вирішитися до наступного пленарного засідання парламенту, яке почнеться 18 листопада.

Тим часом у вівторок Азаров відмовився коментувати повідомлення ЗМІ, в яких його кандидатура називається в числі претендентів на посаду прем'єр-міністра України. У понеділок на прес-конференції в Донецьку глава обладміністрації Янукович також заявив, що коментарі про можливість його прем’єрства передчасні.

Читайте також:

Азаров кокетує в питанні свого прем'єрства

У БІЛЬШОСТІ, МОЖЛИВО, БУДЕ ЄДИНИЙ КАНДИДАТ В ПРЕМ'ЄРИ

В НДП є своя кандидатура на прем'єра

Опозиції все одно хто прем'єр - Кінах, Азаров чи Янукович

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...