Міліція знає, чому директор "Українських новин" не ходить на роботу

Середа, 30 жовтня 2002, 11:39
Тривають пошуки директора інформаційного агентства "Українські новини" Михайла Коломійця, про зникнення котрого заявив колектив агентства.

Місцезнаходження Коломійця наразі невідоме, однак, за даними слідства, "він не виходить на роботу з особистих мотивів", повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник центру громадських зв'язків ГУ МВС України у Києві Володимир Дмитренко.

Коментуючи звернення колективу "Українських новин" до міліції з проханням оприлюднити контакти Коломійця в період його відсутності на роботі, Дмитренко сказав, що співробітники агентства зможуть отримати цю інформацію в розмові зі слідчим, однак він не вважає потрібним оприлюднювати конфіденційні дані в ЗМІ.

28 жовтня колектив "Українських новин" розташував на своєму сайті повідомлення про зникнення керівника. За свідченням працівників агентства, Коломієць з 21 жовтня без пояснень та попередження припинив керувати справами агентства. Після появи цього повідомлення в пресі співробітники агентства написали відповідну заяву в міліцію. У вівторок ЦГЗ київської міліції заявив, що Коломієць нікуди не зникав і протягом всього періоду своєї відсутності підтримував зв'язок з рідними та знайомими.

У свою чергу "Українські новини" заявили, що Коломієць підтримував зв'язок зі своєю знайомою протягом минулого тижня, однак з 28 жовтня він не виходив на зв'язок із нею. В одній з таких розмов директор агентства повідомив, що перебуває за межами України і збирається покінчити з собою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування