Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров знімається з гонки за посаду прем'єра?

Середа, 30 жовтня 2002, 21:15
Глава Державної податкової адміністрації України Микола Азаров, кандидатура якого у числі чотирьох запропонована парламентською більшістю на посаду голови уряду, не прагне до прем'єрства.

"Нікуди я не рвуся, нікуди не прагну. І не у тому плані, що я себе вважаю обмеженою людиною, а у тому плані, що поки у мене є справа, яка мені доручена, і я буду її робити. Доручать іншу справу - буду робити іншу справу", - сказав Азаров у прямому ефірі передачі "Саме той" телеканалу УТ-1 увечері у середу.

Він подякував депутатам групи "Європейський вибір", яка запропонувала його кандидатуру. При цьому, як відзначив Азаров, він не зустрічався з фракціями парламенту, і після висунення "жодної роботи ні з ким не проводив, не проводить, і не буде проводити" з цього питання.

Раніше Азаров висловлював свою позицію, що полягає у тому, що "уряд повинен працювати стабільно, часті зміни прем'єра не на користь уряду".

На розгляд президенту представлені чотири кандидатури на посаду прем'єр-міністра, запропоновані фракціями більшості - нинішнього прем'єра Анатолія Кінаха, першого віце-прем'єра Олега Дубини, глави Донецької обладміністрації Віктора Януковича і Миколи Азарова.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування