Янукович обіцяє не "тягнути ковдру" на донецьких

Понеділок, 11 листопада 2002, 17:09
Голова Донецької обласної державної адміністрації Віктор Янукович, який є кандидатом на посаду прем'єра, проводить зустрічі з народними депутатами України з їхньої ініціативи. Про це він повідомив у понеділок на зустрічі з журналістами.

"Зустрічі у мене були і йдуть, продовжуються, однозначно, з ініціативи народних депутатів; тим, хто проявляє ініціативу, я просто не маю права відмовляти, зустрічаюся, висловлюю свою позицію з питань, які виникають", - сказав Янукович.

Так, за його словами, "дуже багатьох" депутатів цікавить питання, чи "тягтиме він, як то кажуть, ковдру на Донецьку область".

Янукович пояснив, що за роки своєї роботи вивчив багато проблем, які хвилюють усі регіони України. На його думку, вирішення якоїсь однієї проблеми в окремо взятому регіоні "не створює передумов успіху навіть у цьому регіоні". Губернатор вважає, що тільки комплексний підхід у вирішенні передусім економічних питань може створити умови "для кращого життя наших людей", для збільшення і наповнення бюджету.

За переконанням Януковича, для цього необхідна розробка і прийняття національних програм, які, за його словами, "слід обговорювати широким колом політиків, а готувати їх повинні, безперечно, фахівці".

"Далі, як то кажуть, треба закотити рукави і працювати всім", - сказав Янукович. Він зазначив, що для успішного втілення наміченого, необхідні "два чинники: повинен бути державний підхід, державна позиція і повинне бути об'єднання багатьох політичних конструктивних сил на цьому шляху".

"Не треба нам шукати ворогів у нашій державі, необхідно всім це зрозуміти, сісти за стіл переговорів, домовитися, визначити пріоритети і працювати, а на цьому шляху буде видно внесок і можливості, як то кажуть, кожного. Інших варіантів немає", - сказав Янукович. "Важливо, щоб політики виконували свої обов'язки, а їх обов'язок - шукати компроміси і знаходити", - додав донецький губернатор.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування