Васильєв продовжує звітувати перед Северинсен про дієвість "темників"

Понеділок, 11 листопада 2002, 19:46
Керівник головного управління інформаційної політики Сергій Васильєв щотижня надсилає доповідачу Парламентської Асамблеї Ради Європи Ханне Северинсен рапорт "на підтвердження того, що в Україні існує широкий плюралізм думок у вітчизняних ЗМІ".

Як повідомляє головне управління, "черговий моніторинг засобів масової інформації України за період з 2 по 8 листопада 2002 року" продемонстрував, що "критичні матеріали про діяльність президента України та його адміністрації розповсюдили 9 центральних газет загальним тиражем 1 млн. 377 тис. примірників і 28 регіональних газет загальним тиражем 787 тис. примірників, 3 регіональних телекомпанії, 3 центральні і 4 регіональні радіостанції, 6 Інтернет-видань. Критику на адресу Уряду висловили 15 газет загальним тиражем 2 млн. 59 тис. примірників, 9 телекомпаній, 3 Інтернет-видання".

"Про діяльність Міністерства внутрішніх справ України критично висловлювалися 1 газета загальним тиражем 35 тис. примірників, 1 Інтернет-видання, Міністерства закордонних справ України - 1 Інтернет-видання, Міністерства юстиції України - 1 телеканал. Критичні матеріали про Державну податкову адміністрацію України подали 1 газета загальним тиражем 103 тис. примірників та 1 Інтернет-видання.

Критично оцінили діяльність Генеральної прокуратури України 1 газета загальним тиражем 500 тис. примірників, 8 Інтернет-видань, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення – 4 Інтернет-видання".

"Принагідно надсилаємо Вам також мовою оригіналу легітимний документ Адміністрації Президента України - прес-реліз подій та заходів, пов'язаних з діяльністю органів державної влади України, за 11-17 листопада ц.р., щоб Ви мали змогу пересвідчитися в достовірності нашого стилю спілкування з мас-медіа", так завжди завершується лист Васильєва до Северинсен.


Від УП. Навіть моніторинг пана Васильєва продемонстрував, що жодний центральний телеканал не наважується навіть за умов "кольчужного" скандалу критикувати президента. А тим більше його адміністрацію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування