Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аргументи Кучми про неможливість постачання "Кольчуги" не переконливі - Британія

Понеділок, 11 листопада 2002, 20:05
У Лондоні вважають, що українська влада не надала американо-британській групі експертів переконливих доказів того, що передача Києвом радарів "Кольчуга" Багдаду не мала і не могла мати місце. Про це РІА "Новини" заявило у понеділок добре інформоване джерело у міністерстві оборони Великобританії.

З його слів, "дане питання залишається відкритим".

Як сказало джерело, "українська влада дуже добре співробітничала з групою експертів з деяких питань, зокрема, що стосується технічної інформації по комплексах "Кольчуга", що знаходиться в Україні".

Однак такий рівень співпраці "не був проявлений з інших питань, зокрема, що стосується подій, пов'язаних з санкціонуванням президентом України Кучмою передачі "Кольчуг", заявило джерело.

З його слів, незважаючи на розчарування експертів, які "не отримали від української сторони повної співпраці", Великобританія як і раніше схильна до "широких і міцних" відносин Києвом і підтримує оголошені Україною цілі зближення із західними інститутами. Як дало зрозуміти джерело, під цими інститутами мається на увазі передусім НАТО.

Джерело також повідомило, що з доповідями експертів вже ознайомлені країни-члени НАТО та ЄС.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...