Соціалісти перекриють Кучмі доступ до власної дачі

Вівторок, 12 листопада 2002, 10:59

Народні депутати України, члени фракції Соцпартії, збираються перекрити проїзд до дачі президента Леоніда Кучми у Конча-Заспі під Києвом.

Як говориться в заяві СПУ, текст якої у вівторок був оприлюднений, до таких заходів соціалісти мають намір вдатися у зв'язку з "варварськими методами, якими влада чинить розправу над сім`єю голови фракції СПУ Олександра Мороза".

"Три тижні державна дача у Конча-Заспі, в якій проживає родина Мороза, відключена від тепла, водо- та електропостачання, незважаючи на чисельні звернення до Керівника державного управління справами президента Дагаєва, Голови Верховної Ради, Кабінету міністрів", йдеться у заяві.

У документі підкреслюється, що дружина Мороза – "інвалід 1-ї групи, людина, яка сама не пересувається, мешкає у приміщенні, де денна температура інколи не досягає 5 градусів тепла".

"Дії влади надто прозорі, бо дача Мороза знаходиться напроти розкішних будівель дачної резиденції Кучми. Фракція повідомляє, що з 14.00 13 листопада 2002 року весь депутатський склад фракції перекриє проїзд до дачі Кучми", - повідомляє прес-служба СПУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування