КІНАХ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ У ВІДСТАВКУ

Вівторок, 12 листопада 2002, 14:12
Прем'єр-міністр України Анатолій Кінах заявляє, що не має наміру добровільно йти у відставку.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у вівторок, коментуючи інформацію про те, що він, ніби, написав таку заяву.

"Заяв ніяких я не писав", - сказав прем'єр.

З його слів, в ситуації "величезних випробувань", як ніколи необхідні кроки із зміцнення стабільності. "Не дай бог, ми об'єднаємо деякі кризові явища в парламенті з дестабілізацією у виконавчій владі" - підкреслив Кінах.

На його думку, це відіб'ється на всіх питаннях, починаючи з "авторитетної довіри до України, і, закінчуючи зміцненням результатів соціально-економічного розвитку".

"Я персонально відповідаю за діяльність держави і ніяких заяв не писав", - підкреслив прем'єр.

Він підкреслив, що залишається чинним прем'єром, і уряд працює.

Кінах також зазначив, що основною задачею, яку він ставить перед собою особисто і перед урядом, незважаючи на серйозну політичну ситуацію, - не допустити, щоб економіка стала заручницею політичної конфронтації і протистояння.

Прем'єр підкреслив, що в даний момент він "жорстко контролює ефективність роботи уряду", підкресливши, що зараз дуже відповідальний період - завершення поточного року, формування бюджету, а також фінансово-економічної політики на наступний рік.

"Я не маю права на емоції, консолідую все, що в моєму розпорядженні в функціях, для того, щоб забезпечити закріплення позитивних результатів поточного року і створити умови підвищення конкурентоздатності економіки в 2003 році", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування