Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Троє народних депутатів зникли поблизу дачі Кучми

Середа, 13 листопада 2002, 16:28
Депутати фракції Соцпартії України з 14.00 години середи проводять акцію-протест проти методів, якими влада чинить розправу над сім'єю голови фракції СПУ Олександра Мороза.

Прибувши на місце народні депутати не змогли пройти через охорону, яка перекрила головний в'їзд на територію дачних будинків комплексу "Конча-Заспа". На їх прохання пройти і подивитися, як ведуться роботи біля будинку Мороза щодо ремонту мережі теплопостачання та електромережі їм відмовили. Також охорона відмовилася пропустити лікаря до дружини Олександра Мороза - інваліда 1-ї групи.

А тим часом три народні депутати, члени фракції СПУ- Віталій Шибко, Юрій Луценко та Валентина Семенюк - перелізли через огороджу, але від них наразі жодної інформації немає.

У разі невиконання вимог народних депутатів України пройти на територію дачних будинків і встановити причину відключення від тепло, водо та електропостачання дачі Мороза, наступним кроком народних депутатів стане вимушене блокування усіх під'їздів до комплексу "Конча-Заспа", повідомляє прес-служба СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування