Попередження Кучми Бондарю і Кужель – попередження Кінаху

Четвер, 14 листопада 2002, 16:30
Попередження президента України Леоніда Кучми голові Фонду державного майна України Олександру Бондарю і голові Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва Олександрі Кужель міністр економіки і з питань європейської інтеграції України Олександр Шлапак розцінює як попередження усьому уряду. Таку заяву міністр зробив у четвер на прес-конференції.

Згідно з підписаним учора указом Кучми про особисту відповідальність керівників центральних і місцевих органів виконавчої влади, Бондар і Кужель були попереджені про неповну службову відповідність.

Шлапак зазначив, що проблем дуже багато у всіх галузях економіки, і "таке попередження можна було винести кожному керівнику виконавчої влади".

Говорячи про причини такого попередження Бондарю, міністр зазначив, що "третій рік поспіль ми провалюємо програму приватизації".

"Цього року результати найнеприємніші для українського бюджету, і нам буде дуже складно закривати рік", - додав Шлапак.

Щодо попередження Кужель міністр економіки висловив думку, що керівник комітету кваліфікований фахівець і оцінка, виставлена їй, є скоріш оцінкою "всього напряму, який зараз очолює Кужель".

Міністр зазначив, що після "великого кроку" в 1999 році з підтримки підприємств регуляторною реформою "ми дуже істотно загальмували".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування