Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сергій Медведчук не рекетир і він "не зрощувався" з СДПУ(О)

Четвер, 14 листопада 2002, 16:33
Шевченківський місцевий суд Львова задовольнив позов СДПУ(О) до народного депутата Ярослава Кендзьора про захист честі та гідності, повідомив секретар Львівської обласної організації партії Ігор Шурма на прес-конференції у четвер.

З його слів, суд визнав твердження Кендзьора про рекет з боку податкової адміністрації і про зрощення податкової з обласною організацією СДПУ(О) неправдивим і зобов'язав відповідача вибачитися перед обласною організацією партії.

Шурма підкреслив, що головним результатом цього суду вважає те, що політичний діяч, апелюючий з подібними заявами до громадськості, повинен відповідати за свої дії, що і сталося у випадку з Кендзьором.

Він також повідомив, що у місцевому суді Франківського району розглядається ще один позов об'єднаних соціал-демократів проти Кендзьора. СДПУ(О) вимагає визнати такими, що не відповідають дійсності твердження депутата в газеті "Експрес", опубліковані восени, в яких він звинувачує партію у злочинній змові з посадовими особами податкової адміністрації, незаконному фінансуванні партії за рахунок "украдених" у громадян грошей.

Керівник львівської податкової Сергій Медведчук є братом лідера СДПУ(О), глави адміністрації президента Віктора Медведчука.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування