Кучма вже агітує за Януковича. Багато погоджуються

П'ятниця, 15 листопада 2002, 11:18
Президент Леонід Кучма обговорює з лідерами фракцій парламенту можливість підтримки кандидатури Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра. Про це повідомили після зустрічі з президентом лідери фракцій СДПУ(О) Леонід Кравчук та "Трудова Україна – ПППУ" Сергій Тігіпко.

Як зазначив Кравчук, президент висловив думку, що в Януковича найбільші шанси бути підтриманим Верховною Радою. За словами лідера фракції есдеків, вони проголосують за Януковича, якщо його підтримає вся парламентська більшість.

Сергій Тігіпко не став коментувати можливість голосування за дану кандидатуру.

Лідер групи "Народний вибір" Микола Гапочка після зустрічі з президентом сказав, що у випадку висунення Януковича вони підтримають кандидатуру донецького губернатора. Раніше "луганські" пропонували на посаду прем'єра Олега Дубину, однак згодні підтримати кандидата від більшості.

"У нас нема протиріч з Януковичем. Ми з Донбасу, і зацікавлені в приході такої сильної фігури, бо він знає проблеми регіону. З урахуванням цього, сподіваємося, що проблеми Луганщини та шахтарів вирішуватимуться більш ефективно", - зазначив Гапочка.

Президент Кучма зустрічається з лідерами фракцій більшості, починаючи з 10-ї години ранку п'ятниці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування