Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ПОКИ ЩО НЕ НАЗИВАЄ, ХТО БУДЕ ПРЕМ'ЄРОМ

П'ятниця, 15 листопада 2002, 15:36
Президент Леонід Кучма не виключає, що в п'ятницю з'явиться узгоджений кандидат на посаду прем'єр-міністра.

У п'ятницю на брифінгу в адміністрації президента він повідомив, що під час консультацій з лідерами фракцій більшості найчастіше за все називалося прізвище Віктора Януковича.

Він ухилявся від відповідей на питання про особисті якості Януковича і його шанси стати прем'єром. У той же час Кучма не виключив, що йому, перед тим як буде ухвалено остаточне рішення, потрібні будуть ще консультації з главою парламенту і "сьогоднішнім керівником уряду".

Кажучи про майбутнього прем'єра, президент заявив, що "хто б ним не став, уряду доведеться вирішувати непрості задачі". Серед таких завдань президент насамперед бачить "налагодження плідного співробітництва з парламентом", а серед перших кроків такої співпраці – затвердження реального бюджету".

Президент підкреслив, що пропонуючи Верховній Раді рекомендовану кандидатуру на посаду прем'єра, він робить "перший крок на зустріч" в реалізації політичної реформи, запропонованій ним в зверненні до народу 24 серпня цього року.

"Просто виявив добру волю. Я не тільки заявляю про необхідну політичну реформу. Я пропоную перший крок. Але якщо парламент не піде на зустріч (не затвердить кандидатуру Януковича - УП), то це не моя провина", - відзначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування