Ющенко все ще хоче взяти участь у формуванні уряду

Субота, 16 листопада 2002, 13:36
Блок "Наша Україна" заявляє, що останні події навколо уряду є спробою влади "замість вирішення нагальних проблем переключити увагу суспільства на питання зміни Кабінету Міністрів України". Про це йдеться у заяві блоку Ющенка, поширеній в суботу.

"Позиція "Нашої України" залишається незмінною: не можна розглядати питання заміни прем’єра поза контекстом системних змін. Спочатку має бути утворена демократична більшість, яка відповідатиме результатам парламентських виборів. На основі цієї більшості потрібно створити коаліцію, яка візьме на себе відповідальність за дії Кабінету Міністрів, і лише після цього можна переходити до формування нового уряду", - зазначається у заяві.

"Подібні перестановки є спробою зберегти існуючу систему ручного управління. Діючий уряд уособлює політичні сили, що заявили про утворення у Верховній Раді України більшості, але не хочуть нести жодної відповідальності за Кабінет Міністрів", вважає "Наша Україна".

Блок Ющенка ще раз закликав "всі демократичні сили сісти за стіл переговорів та сформувати більшість, яка відповідатиме волевиявленню співвітчизників".

На парламентських виборах у 2002 році переміг блок "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування