Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє "дуже принципово" підбирати склад Кабміну

Понеділок, 18 листопада 2002, 11:02
Кандидат на посаду прем'єр-міністра України Віктор Янукович має намір обов'язково враховувати пропозиції фракцій під час формування нового складу уряду. Про це він заявив в інтерв'ю журналістам у понеділок.

За словами Януковича, він збирається провести зустрічі з усіма депутатськими фракціями і групами, а також із позафракційними народними депутатами.

Відповідаючи на запитання про те, як формуватиметься склад уряду і чи будуть враховані пропозиції фракцій щодо складу нового уряду, Янукович підкреслив, що вони "обов'язково" враховуватимуться.

Він нагадав, що уряд має бути коаліційним. У той же час, підкреслив Янукович, він буде "дуже принципово" підходити до цього питання і до підбору кандидатів на посади в Кабінеті Міністрів.

Відповідаючи на питання про те, як він оцінює свої шанси на підтримку у парламенті, Янукович сказав, що зможе зробити таку оцінку десь до середини тижня.

У відповідь на питання, яким чином він планує збільшити кількість депутатів, що входять до парламентської більшості, Янукович зазначив, що має намір це робити за рахунок народних депутатів, що налаштовані на конструктивну роботу.

Графік проведення зустрічей з кандидатом на посаду прем'єр-міністра України Януковичем цього тижня буде складений керівником апарату Верховної Ради України. Таке доручення на погоджувальній раді віддав голова парламенту Володимир Литвин.

Спікер підкреслив, що процедура розгляду цього питання дозволяє проведення зустрічі з кандидатом на посаду прем'єр-міністра всіх депутатських фракцій і груп.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...