Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українська міліція знайшла в Бєларусі тіло Коломійця?

Понеділок, 18 листопада 2002, 18:17
Міліція знайшла в Бєларусі тіло директора "Українських Новин" Михайла Коломійця, який зник наприкінці жовтня.

Про це Українським Новинам повідомив начальник департаменту кримінального розшуку Міністерства внутрішніх справ України Володимир Євдокімов.

За його словами, слідство припускає, що Коломієць покінчив життя самогубством через повішення. Він не дав інших деталей, сказавши, що зараз міліція організовує транспортування його тіла до України.

Тим часом, МВС Білорусії спростувало відомості про те, що у Мінську знайдений труп Коломійця.

Начальник управління інформації і громадських зв'язків МВС Білорусії Дмитро Партон повідомив "Інтерфаксу", що у Мінськ дійсно прибули два співробітники кримінального розшуку України для координації дій щодо пошуку зниклого редактора української газети.

За відомостями української сторони, Коломієць останні дзвінки робив з Мінська, що дало мотив підозрювати про те, що пропав він на території Білорусії.

У прес-службі МВС Білорусії також повідомили, що вже перевірені готелі, вокзали, телефонні номери, з яких дзвонив журналіст, але це не дало жодних результатів.

Як повідомлялося, 44-річний Коломієць 21 жовтня раптово припинив керувати справами агентства. За даними міліції, 22 жовтня він виїхав у Мінськ. До 28 жовтня він регулярно виходив на телефонний в'язок зі своєю знайомою, пояснюючи свою відсутність психологічними проблемами.

28 жовтня він телефонував мамі і шеф-кореспондентові агентства і більше не виходив на зв'язок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування