Парламентська більшість поповнилася двома БЮТівцями

Вівторок, 19 листопада 2002, 09:45
З парламентської фракції Блоку Юлії Тимошенко вишли два народних депутати.

Як повідомив на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради її голова Володимир Литвин, з фракції БЮТ вийшли Олексій Ременюк і Олег Юхновський.

Як повідомив координатор більшості Олександр Карпов, Ременюк і Юхновський, написали заяву про вступ до парламентської більшості.

Крім того, за словами Карпова, членство у більшості поновив депутат Володимир Сивкович. Разом, на сьогоднішній день у більшість входять 232 депутата, повідомив її координатор.

Також з депутатської групи "Народовладдя" вийшов депутат Олег Беспалов.

Окрім цього народний депутат Павло Рябікін увійшов у депутатську групу "Демократичні ініціативи". Рябікін до цього був позафракційним депутатом.

Про це на вечірньому засіданні у парламенті заявив голова Верховної Ради України Володимир Литвин.

Таким чином у фракцію "Наша Україна" входять 110 народних депутатів, фракцію КПУ - 61, фракцію партій Промисловців і підприємців і "Трудова Україна" - 42, фракцію СДПУ(О) - 39, фракцію "Регіони України" - 37, фракцію СПУ - 21, групу "Демократичні ініціативи" - 22, фракцію Блоку Юлії Тимошенко - 18, групу "Європейський вибір" - 20, групу "Народовладдя" - 16, фракцію Аграрної партії України - 16, фракцію Народно-демократичної партії - 16, групу "Народний вибір" – 15.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування