Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розмова з Януковичем не визначила позиції комуністів

Вівторок, 19 листопада 2002, 11:14
Фракція КПУ визначатиметься щодо підтримки чи непідтримки кандидатури Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра у середу на засіданні президії Центрального комітету КПУ.

Про це повідомив журналістам лідер фракції Петро Симоненко, коментуючи результати зустрічі з Януковичем, яка відбулася у вівторок.

За словами Симоненка, сьогодні відбулася розмова, але рішення фракція не приймала. Водночас лідер КПУ зауважив, що фракція готова зустрітись з Януковичем, після чого і буде прийняте остаточне рішення.

Нагадаємо, що раніше Симоненко заявляв, що його фракція, скоріше за все, не голосуватиме за призначення Януковича на цю посаду. Він нагадав про відкритий лист комуністів до Кучми, в якому вони виклали свою позицію щодо процесів навколо зміни уряду та запропонували власну кандидатуру на посаду прем'єра - Станіслава Гуренка. "Цим листом і визначається наша позиція", - нагадав Симоненко.

Як відомо, у четвер, 21 листопада, ВР планує проголосувати подання президента України про надання згоди на призначення Януковича прем`єр-міністром.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...