Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З голосуванням по Януковичу "Наша Україна" визначиться у четвер

Вівторок, 19 листопада 2002, 15:16
Фракція блоку "Наша Україна" прийме остаточне рішення з приводу голосування по кандидатурі Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра на своєму засіданні у четвер, 21 листопада, безпосередньо перед голосуванням.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі блоку. Зустріч представників фракції "Наша Україна" (нараховує 110 депутатів) з Януковичем планується на 14.00 середи.

У ході зустрічі кандидат на прем'єрську посаду має представити своє бачення принципів формування нового складу Кабінету Міністрів, програмних принципів його діяльності, а також шляхів поліпшення соціально-економічної ситуації у країні, відзначає прес-служба.

"Наша Україна", у свою чергу, висловить своє бачення цих проблем. Блок також заявляє про незмінність своєї позиції - "Наша Україна" вважає, що у Верховній Раді повинна бути створена прозора демократична більшість. Кабінет Міністрів повинен формуватися на основі коаліції, що забезпечить ефективну взаємодію і взаємну відповідальність законодавчої і виконавчої галузей влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування