Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тіло Михайла Коломійця було знайдено ще 30 жовтня

Вівторок, 19 листопада 2002, 16:17
Міліція Бєларусі не знайшла ознак насильницької смерті директора інформаційного агентства "Українські Новини" Михайла Коломійця, тіло якого було знайдено у лісі біля міста Молодєчно.

Про це журналістам повідомив перший заступник державного секретаря Міністерства внутрішніх справ Михайло Корнієнко.

Корнієнко сказав, що тіло Коломійця було знайдено 30 жовтня і неопізнаним було поховано 11 листопада. Перед похованням була проведена судово-медична експертиза, яка не показала слідів насильства.

"Розтин засвідчив, що не було слідів насильства, самооборони. Тобто самогубство", - сказав Корнієнко. Він також сказав, що Коломієць був знайдений, коли українські міліціонери перевіряли неопізнані трупи, повідомляють Українські новини.

Міліція встановила, що Коломієць жив у готелі у місті Молодєчно і працівники готелю впізнали його. Корнієнко сказав, що українська і білоруська міліція будуть вести розслідування разом. В Україні розслідуванням справи про зникнення Коломійця займається прокуратура Києва.

Також громадська організація "Ліга економічних журналістів" вимагає незалежної експертизи тіла, знайденого у Білорусії.

Про це йдеться у заяві організації, поширеній у вівторок. "Ліга економічних журналістів" заявляє, що, як і раніше однією з найбільш ймовірних причин зникнення Коломійця вважає його професійну діяльність і не вірить у версію самогубства.

"Версія самогубства, на нашу думку, вимагає незаперечних доказів, яких сьогодні немає", - цитує заяву Інтерфакс-Україна.

"Ліга економічних журналістів" вимагає, щоб експертиза проводилася досвідченими фахівцями з обов'язковим залученням незалежних експертів. "Метою експертизи повинне бути встановлення особи загиблого і точної причини і дати смерті.

Читайте також:

КОЛОМІЙЦЯ ВЖЕ ПОХОВАЛИ У БІЛОРУСІ - СМІРНОВ

Українські новини

Українська міліція знайшла в Бєларусі тіло Коломійця?

Білоруська міліція на "90% впевнена", що знайшла тіло Коломійця

Завжди є хтось, хто знає правду, чи втеча від труднощів – це не про нього

Тепер нас будуть називати самогубцями

В УКРАЇНІ ЗНИК ЩЕ ОДИН ЖУРНАЛІСТ - директор "Українських Новин" Михайло Коломієць

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: