Новий прем'єр-міністр зганьбить Україну - БЮТ

Середа, 20 листопада 2002, 10:12
Фракція Блоку Юлії Тимошенко закликає народних депутатів не голосувати в четвер за кандидатуру Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра.

"Якщо у вас залишилася хоч крапля совісті та моралі, ми закликаємо вас вчинити так, щоб не зганьбити не тільки парламент, але й всю Україну", - заявив представник БЮТ, лідер Української республіканської партії "Собор" Анатолій Матвієнко на засіданні Верховної Ради в середу.

Він також зазначив, що фракція ініціює заснування "чорної книги зрадництва, а також комісії з моральних авторитетів, що буде вносити прізвища окремих політиків у цю книгу".

Матвієнко також заявив, що фракція закликає депутатів проголосувати в четвер за проект бюджету, запропонований бюджетним комітетом, відповідно до якого прибуткову частину проекту пропонується збільшити на 2,1 млрд. грн.

Блок також пропонує скоротити фінансування Міністерства внутрішніх справ і Кабінету Міністрів на 30%, Державної податкової адміністрації, прокуратури й обласних адміністрацій - на 50%. І, таким чином, віднайти додатково 1,8 млрд. грн., які направити на фінансування охорони здоров'я.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування