Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати хочуть знати, чи платить податки "1+1". На каналі цим "спантеличені"

Середа, 20 листопада 2002, 10:27
Верховна Рада у середу підтримала депутатський запит глави Державної податкової адміністрації про недонадходження платежів у бюджет від діяльності студії "1+1".

За те, щоб підтримати цей запит проголосували 113 депутатів з 405, які взяли участь у голосуванні. З депутатським запитом до ДПАУ звернувся Іван Стойко, член фракції "Наша Україна".

На ТРК "Студія 1+1" розцінили даний депутатський запит як чергову спробу певних осіб взяти під контроль діяльність телекомпанії.

У поширеній заяві прес-служби "1+1" зазначено, що керівництво компанії "з глибоким подивом та спантеличеністю сприйняло факт даного депутатського запиту". Телекомпанія нагадує, що за 2000-2002 роки вона внесла до бюджету у вигляді податків, зборів та інших обов'язкових платежів близько 44 млн. грн.

У повідомленні також звертається увага на той факт, що депутатський запит з'явився одразу за рішенням Вищого арбітражного суду, який відмінив рішення попередніх судових інстанцій про недійсність ліцензії на мовлення телекомпанії і у той же день, коли Нацрада з телебачення і радіомовлення видала "Студії 1+1" переоформлену ліцензію.

У зв'язку з цим телекомпанія вважає, що даний запит "є наступним кроком у ланцюжку дій тих осіб, які протягом багатьох місяців знаходять можливість для того, щоб поставити діяльність "Студії 1+1" під свій контроль. Компанія також заявляє про намір оприлюднити список таких осіб.

"Студія 1+1" також направила на адресу голови Верховної Ради Володимира Литвина відповідний лист.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...