Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед голосуванням Янукович зустрінеться з Кучмою і лідерами більшості

Середа, 20 листопада 2002, 12:35
У середу відбудеться зустріч кандидата на посаду прем'єр-міністра Віктора Януковича з президентом України Леонідом Кучмою, а також фракціями парламентської більшості.

Про це в інтерв'ю журналістам у середу повідомив Янукович. На його думку, заплановане на цей день підписання угоди між кандидатом у прем'єри і фракціями парламентської більшості відбудеться до зустрічі з Кучмою.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи будуть входити конкретні посади в уряді до тексту запланованого до підписання документа, Янукович підкреслив, що консультації з фракціями проводяться з питань концептуальних підходів щодо формування уряду, і про конкретні посади мова не йде.

Він підтвердив, що у перерозподіл посад в уряді входить посада голови Національного банку.

У той же час, за його словами, до перерозподілу посад поки, що не входить посада голови Державної податкової адміністрації. Янукович відзначив, що це питання необхідно узгодити з Кучмою.

Він також додав, що брав участь у підготовці такої угоди, і у ній не йде мова про конкретні персоналії, а тільки про принципи формування уряду.

Відповідаючи на питання журналістів про принципи підбору кандидатів на посади в уряд, кандидат у прем'єри підкреслив, що одним з обов'язкових принципів будуть професійні якості кандидатів. На думку Януковича, у випадку його затвердження на посаді прем'єр-міністра, для утвердження нового складу коаліційного уряду знадобиться не менше тижня.

Кучма прилітає до Києва у середу ввечері з Китаю, де він перебував з візитом.

У четвер у парламенті заплановане голосування по кандидатурі Януковича на посаду прем'єра. У випадку, якщо кандитуру прем'єра підтримає не менше 226 депутатів, Кучма повинен підписати відповідний указ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування