Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після голосування щодо Януковича лави "Нашої України" можуть поменшати?

Четвер, 21 листопада 2002, 09:55
Член фракції "Наша Україна" Микола Томенко не виключає, що, незважаючи на рішення фракції не брати участі в голосуванні щодо кандидатури прем'єр-міністра, "1-2 члени фракції все ж таки проголосують" за кандидатуру Віктора Януковича.

Томенко повідомив, що народні депутати "Нашої України" здадуть свої картки для голосування представнику фракції з тим, щоб "уникнути можливості" голосування когось із членів фракції.

Водночас, як зауважив Томенко, враховуючи те, що при прийнятті даного рішення, "кілька чоловік" утрималось, він не виключає, що 1-2 члени фракції все ж проголосують за кандидатуру Януковича.

Він зазначив, що на засіданні фракції не приймалось рішення, що в разі голосування щодо кандидатури прем'єр-міністра такі народні депутати будуть виключені з "Нашої України", але за його словами, "вся логіка рішення говорить про те", що таке виключення відбудеться.

Як повідомлялося, учора на своєму засіданні фракція прийняла рішення про "єдиний режим" голосування по кандидатурі Януковича, оскільки це голосування є політичним.

Сьогодні на засіданні фракції було прийнято рішення, що "Наша Україна" не братиме участі в голосуванні щодо надання згоди Верховної Ради на призначення Януковича на посаду прем'єр-міністра.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...