Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко, Мороз та Симоненко вибачаються перед світом

Четвер, 21 листопада 2002, 11:17
Опозиційні демократичні сили України вважають за необхідне вибачитися перед світовим співтовариством за президента України. Про це йдеться у зверненні лідерів БЮТ, Соцпартії та Компартії до глав делегацій карїн-учасниць Празького саміту НАТО, розповсюдженій в четвер.

"Всупереч відвертому небажанню лідерів світового співтовариства бачити президента України на празькому самміті НАТО, всупереч етично-протокольним нормам міжнародної дипломатії та здоровому глузду, Леонід Кучма таки відбув до чеської столиці", - йдеться у заяві, підписаній Юлією Тимошенко, Олександром Морозом та Петром Симоненком.

"З огляду на це, опозиційні демократичні сили України вважають за необхідне вибачитися перед світовим співтовариством за такого президента і попросити міжнародну громадськість не ототожнювати Україну та український народ з паном Кучмою", - написано у зверненні.

Лідери опозиційних партій розповідають у листі про акції протесту, що відбулися минулими місяцями, наводять дані соціологічних опитувань про рівень недовіри в країні президенту та повідомляють про порушені проти нього кримінальні справи.

"Очевидно, що Леонід Кучма, як президент, не потрібен ні українському народу, ні світу. Єдина міжнародна структура, котра може ще зацікавитися українським президентом, це – Інтерпол", - вважають Тимошенко, Мороз та Симоненко.

Нагадаємо, що саміт НАТО та суміжні заходи відбудуться у Празі 21-22 листопада. Офіційна делегація України відбула у четвер до чеської столиці, незважаючи на відсутність запрошення на захід, про що неодноразово наголошували речники Альянсу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування