Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент Кучма любить копатися на городі і вирощувати гарбузи

Четвер, 21 листопада 2002, 15:55
У рамках акції "Повстань, Україно!", представники Соціалістичної партії України, Блоку Юлії Тимошенко, партії "Реформи і порядок", комітету "За правду!" у Харкові була проведена акція "ВДНХ".

У четвер на майдані Свободи, біля Харківської обладміністрації було виставлено близько двох десятків гарбузів, які символізували "гарбузи", які отримала Україна за період президентства Кучми (за українським звичаєм, у разі відмови парубку, який сватається, дівчина підносить гарбуза - УП).

Гарбузи з написами: "Свобода слова", "Віра у чесні вибори", "Розвал армії", "Призначення губернатором Євгена Кушнарьова", "Донецький міністр", "Гарбуз Празький" були виставлені на огляд громадян протягом години. Гарбузи з міністром і Прагою були значно гнилі.

Організатори акції зазначають, що протягом листопада євроатлантична спільнота "по-різному говорила Кучмі, що не хоче бачити його серед учасників саміту НАТО в Празі. Іншими словами: Україна в черговий раз отримала гарбуза. Але наш "наречений" лізе цілуватися до хати", - повідомляє прес-служба Харківської ради акції "Повстань, Україно!".

На думку організаторів, гарбуз "Празький" є далеко не першим гарбузом, котрий має Україна завдяки старанням президента. Завданням акції є демонстрація гарбузів, вирощених та отриманих за роки президентства Кучми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування