Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НДП просить Кучму, щоб Пустовойтенка у новому уряді не образили

Субота, 23 листопада 2002, 13:46
Політрада Народно-демократичної партії пропонує президенту України підтримати кандидатуру лідера партії Валерія Пустовойтенка на посаду першого віце-прем'єра.

НДП звернулася до президента за підсумками засідання політради у суботу у Києві, повідомляє прес-служба партії.

"Виходимо з того, - говориться у заяві, - що НДП постійно демонструє патріотичну державницьку позицію, послідовно відстоює реформаторський курс президента. Найбільш конкретно це можна довести результатами діяльності уряду Пустовойтенка, його особистим внеском як професіонала у проведення соціально-економічних реформ, у розвиток політичної системи в Україні, формування громадянського суспільства, чіткою позицією очолюваної ним фракції НДП у парламенті".

На думку політради партії, у складній політичній ситуації досвід, уміння працювати у критичних умовах, організовувати співпрацю з парламентом, властиві Пустовойтенку, зможуть стати ключовим елементом ефективної відповідальної роботи законодавчої і виконавчої гілок влади.

Лист із закликом підтримати кандидатуру Пустовойтенка на посаду першого віце-прем'єра направлено також прем'єр-міністру Віктору Януковичу.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування