Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хто на телебаченні насмілився критикувати Кучму?

Понеділок, 25 листопада 2002, 13:20
"Аналіз моніторингу за період з 16 по 22 листопада цього року показав, що критичні матеріали про діяльність президента України та його адміністрації розповсюдили 1 центральна телекомпанія, 14 центральних газет загальним тиражем 1 млн. 565 тис. примірників".

Такі дані чергового моніторингу засобів масової інформації України були надіслані Доповідачу Парламентської Асамблеї Ради Європи Ханне Северінсен керівником Головного управління
інформаційної політики адміністрації президента Сергієм Васильєвим.

"На підтвердження того, що в Україні існує широкий плюралізм думок у вітчизняних ЗМІ", пан Васильєв у моніторингу наводить наступні дані: протягом зазначеного періоду Кучму критикували "27 регіональних газет загальним тиражем 508 тис. примірників, 2 регіональні телекомпанії, 5 центральних і 5 регіональних радіостанцій, 9 Інтернет-видань".

Також критику на адресу Генеральної прокуратури України висловили 2 газети загальним тиражем 568 тис. примірників, 2 Інтернет-видання, Міністерства внутрішніх справ України - 2 газети загальним тиражем 548 тис. примірників, Державної податкової адміністрації України - 2 Інтернет-видання, Державної митної служби України - 1 Інтернет-видання, повідомляє доповідачу ПАРЄ Васильєв.

Керівник ГУІП висловлює готовність "надалі співпрацювати з експертами ПАРЕ у цьому напрямку". Проте, зазначає Васильєв, його відомство "досі не отримало від Вас жодної відповіді". "Тому не знаємо, чи задовольняє Вас інформація, яку ми надаємо", - зазначено у листі до Ханни Северинсен.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування