Крючков роздумав іти з депутатів. З "Нашої України" пішов Диминський

Вівторок, 26 листопада 2002, 09:38
Народний депутат, член фракції Компартії України Георгій Крючков вирішив не подавати заяву про складання із себе депутатських повноважень. Про таке рішення він повідомив в інтерв'ю журналістам у вівторок.

Депутат підтвердив, що написав заяву про складання із себе депутатських повноважень. За його словами, таке рішення було викликано "винятково особистими обставинами".

У той же час Крючков підкреслив, що не подавав цю заяву до регламентного комітету. Після проведення зустрічей, на прохання "багатьох колег з різних фракцій і після бесіди з керівником фракції (КПУ) я прийняв таке рішення", про те, щоб поки не подавати заяву про складання депутатських повноважень, сказав він.

Крючков також підкреслив, що таке рішення вийти з депутатів не було викликано "політичними спекуляціями". За словами депутата, він хотів би, "щоб стосовно мене спекуляції не робилися". "У мене є своя позиція, вона може не збігатися з позицією керівництва, я її висловлюю відкрито, але це абсолютно нормально", - підкреслив він.

І як повідомив спікер Литвин, народний депутат Петро Диминський вийшов із фракції "Наша Україна". Диминський, до обрання у парламент був головою наглядової ради АТ "НПЗ-Галичина", обраний у мажоритарному окрузі №122.

Таким чином, на сьогоднішній день до фракції "Наша Україна" входить 109 депутатів, КПУ - 61, ПППУ і "Трудова Україна" - 42, СДПУ(О) - 39, "Регіони України" - 37, Соцпартії - 20, групи "Демократичні ініціативи" - 22, БЮТ - 18, групу "Європейський вибір" - 20, групи "Народовладдя" - 15, фракції АПУ - 17, НДП - 16, групи "Народний вибір" - 15.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News