Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціал-демократична мітла вимете силовиків

Вівторок, 26 листопада 2002, 11:23
Глава адміністрації президента Віктор Медведчук не виключає можливості, що вже найближчим часом "можна буде почути" про наступні притягнення до відповідальності деяких керівників областей та районів за порушення при виконанні службових обов`язків.

Про це він сказав в понеділок в Сумах на прес-конференції після наради з адміністративно-господарським активом області.

Медведчук зазначив, що 48 службовців вже притягнуто до відповідальності різних рівнів і додав, що "сьогодні розглядається питання про відповідальність займаним посадам окремих керівників Міністерства внутрішніх справ і відповідних керівників на місцях, управлінь державних податкових адміністрацій, окремих підрозділів окремих облдержадміністрацій".

За словами Медведчука, недоліки в діяльності як високих службовців, так і рядових є, і ці недоліки повинні отримувати саме таку оцінку - категоричну і радикальну.

Як підкреслив глава АП, робота з виявлення порушень при виконанні службових обов`язків посадовцями різних рівнів проводитиметься планово - як цього вимагає президент, а також Конституція і закони України.

Медведчук відзначив, що "президент проголосив відкритість влади, і все для цього робитиме, ну а адміністрація президента за дорученням Леоніда Кучми забезпечить саме такий підхід до оцінки службовців будь-якого рангу, починаючи з рядових і закінчуючи керівниками центральних органів виконавчої влади".

Крім того, Медведчук повідомив, що "поки що перевірка, яка за дорученням Кучми проводилась адміністрацією президента України, була здійснена у восьми областях", а за її підсумками "шість керівників облдержадміністрацій притягнуті до дисциплінарної відповідальності".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування