Результати експертизи тіла Коломійця стануть відомі за місяць

Вівторок, 26 листопада 2002, 11:57
Прокуратура Києва призначила комплексну судово-медичну експертизу тіла директора інформаційного агентства "Українські Новини" Михайла Коломійця. Про це "Українським Новинам" повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Там зазначили, що прокуратура доручила провести експертизу експертам Головного і Київського міського бюро судових експертиз Міністерства охорони здоров'я.

Представник прокуратури Києва повідомив "Українські Новини", що терміни проведення експертизи він назвати не може, додавши, що тривалість експертизи може становити близько 1 місяця.

Прес-служба також повідомила, що вирішується питання про залучення до проведення експертизи французьких фахівців у сфері судової медицини. Питання участі французьких фахівців в експертизі, за словами представника прокуратури, може бути вирішене до кінця тижня.

Як сказано в повідомленні, прокуратура визнала потерпілою в справі матір директора агентства Ольгу Коломієць. А також прокуратура просить громадян надати групі, що веде слідство, інформацію, яка може допомогти в розслідуванні причин смерті Коломійця.

"(Слідча група) буде вдячна за суттєву інформацію, надану громадянами щодо цієї справи", - сказано у повідомленні. За інформацією прес-служби, прокуратура вже допитала всіх знайомих Коломійця і його колег по роботі.

Як повідомлялося, у четвер минулого тижня Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом доведення до самогубства Коломійця і направила цю справу на розслідування в прокуратуру Києва.

Читайте також:

Мати Коломійця не вірить у самогубство сина

ТІЛО КОЛОМІЙЦЯ ОПІЗНАНО. Його везуть в Україну

Генпрокуратура порушить кримінальну справу за фактом загибелі Коломійця

Тіло Михайла Коломійця було знайдено ще 30 жовтня

КОЛОМІЙЦА ВЖЕ ПОХОВАЛИ У БІЛОРУСІ - СМИРНОВ

Українська журналістика: гра на грані фолу

Українські новини

Українська міліція знайшла у Беларусиї тіло Коломійця?https://www.pravda.com.ua/archive/2002/november/18/news/19.shtml}

Завжди є хтось, хто знає правду, або втеча від труднощів - це не про нього

Тепер нас будуть оголошувати самогубцями

В УКРАЇНІ ЗНИК ЩЕ ОДИН ЖУРНАЛІСТ - директор "Українських Новин" Михайло Коломієць

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування