Найбільші шанси очолити ДПАУ у голови Київської адміністрації - Задорожній

Вівторок, 26 листопада 2002, 18:43
Постійний представник президента Леоніда Кучми у парламенті Олександр Задорожній в інтерв'ю журналістам у вівторок висловив думку, що найбільш високі шанси зайняти посаду голови Державної податкової адміністрації України у нинішнього глави Київської податкової адміністрації Анатолія Брезвіна.

Зі слів Задорожнього, серед можливих претендентів на цю посаду розглядаються кандидатури першого заступника глави Донецької ДПА Федора Ярошенко і голови Львівської ДПА Сергія Медведчука. Він підкреслив, що всі з названих кандидатур гідні.

Відповідаючи на питання, які шанси Медведчука зайняти цю посаду, Задорожній зазначив, що він, як і всі голови обласних податкових адміністрацій, є "кваліфікованим і підготовленим". У той же час Задорожній підкреслив, що йому не відомо, щоб це питання розглядалося.

Він також вважає, що це питання буде вирішуватися після повернення президента України Леоніда Кучми з Італії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

А тим часом прес-служба Львівської податкової адміністрації розповсюдила заяву, в якій зазначено, що "жодних перестановок кадрів керівного складу Львівської податкової адміністрації не відбулось і не планується. Державну податкову адміністрацію в області продовжує очолювати Сергій Медведчук, який виконує свої функціональні обов'язки відповідно до законодавства".

Як зазначається у заяві, "Медведчук працює у звичному режимі, передбачає довести до логічного завершення усі резонансні перевірки суб'єктів підприємницької діяльності, які ухиляються від сплати податків та займаються іншою протизаконною діяльністю".

"Податкова служба області і надалі буде дотримуватися проголошеного нею статусу відкритого для громадськості органу та гарантує своєчасне інформування населення Львівщини про всі визначені законом моменти її діяльності", - повідомляє UNIAN.

Нагадаємо, що раніше Олександр Задорожній припустив, що Сергій Медведчук може очолити ДПА України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування