Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров не буде працювати в кабінеті Дубини

Середа, 27 листопада 2002, 13:07
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович представив новопризначеного першого віце-прем'єра і міністра фінансів Миколи Азарова працівникам цього міністерства й інших відомств, які входять в коло його відповідальності.

Як повідомили агентству Інтерфакс-Україна в середу в прес-службі Кабінету Міністрів України, представлення відбулося в першій половині дня на нараді в Міністерстві фінансів.

Азаров після призначення на посаду вже переїхав у будівлю уряду – в кабінет екс-міністра фінансів Ігоря Юшка. У розташованому на сьомому поверсі кабінеті колишнього першого віце-прем'єра Олега Дубини в цей час іде ремонт.

Новопризначений віце-прем'єр-міністр з питань агропромислового комплексу Іван Кириленко зараз перебуває у відрядженні у Франції. Як повідомило агентству джерело в уряді, очікується, що він повернеться до Києва в середу увечері та в четвер переїде до будинку уряду.

Новопризначений віце-прем'єр з гуманітарних питань Дмитро Табачник зранку в середу вже переїхав у будинок уряду і приступив до виконання своїх обов'язків.

Віце-прем'єр з питань паливно-енергетичного комплексу Віталій Гайдук, який обіймав раніше посаду міністра з ПЕК, поки працює в своєму кабінеті в міністерстві. Питання про його переїзд може вирішитися до кінця тижня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування